Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skuggorna faller bakom

 

Med ansiktet vänt mot solen

faller de mörka skuggorna bakom

Värmen öppnar stängda knoppar

Naturligt blommar glädje

i enkelhetens jord

En tystnad

bortom

ord

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-13 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP