Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomstervägen


I förgreningen
mellan då och nu.
En suck når sitt slut.
Ett vägval tar fart
med hjälp av vinden.
Även blommorna står 
redo längs vägen.
Men först måste jag
be dig släppa taget
om både märg och ben.
Först då kan blomstringen
bita tag i din själ.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 194 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-13 14:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att våga lämna det gamla för att klara av att gå vidare i livet.
2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M