Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[1996]


Lust och längtan

Tanken på dig gör mig het,
och blickarna från dig säger mig att du vet.
För när nätterna blir kalla,
ska vi låta kläderna falla.
Vi ska värma varandra,
och inte tillåta oss att bli störda av andra.
Komma så nära som två människor kan,
för jag är ju kvinna och du är ju man.




Fri vers av Tinisen
Läst 269 gånger
Publicerad 2004-10-25 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen