Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek sviker

Du får hata mig
Du får skrika på mig
Du får slå mig
Du får göra vad du vill
Men du får inte glömma bort mig




Fri vers (Fri form) av Ayoshi
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-17 08:54



Bookmark and Share


  helenita VIP
Det är så bra, allt annat, men ”inte glömma bort mig”!

2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ayoshi

Senast publicerade
Kärlek sviker
* Se alla