Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Lyriska virus"


HAR NI RÄTT VACCIN TILL RÄTT VIRUS VAR FRÅGAN !?

Mutationer av Coronaviruset som
utvecklas i Brasilien, Africa,
Storbritannien, Frankrike, Japan,
Kina mfl, till en d-o-m-i-n-o-effekt
av olikartade virusformer,
gör gällande att var och en
bör bli sin egen forskande veten-
skapsman,för att säkerställa
att ni får rätt vaccin
till rätt målgrupp.

Det är bara att välja tro eller veta,
för det är inte lätt veta
vad en människa ska tro på,
så det säkraste är väl att uppfinna
sitt eget individuella vaccin,
väl anpassade efter var
och ens eventuella allergier,
där allergiska reaktioner mot
människor,
lär vara den mest svårartade.

© Notarius Publicus




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2021-02-17 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP