Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam hon vandrade

ensam hon vandrade
försjunken i tankar
i ett vinterklätt landskap
hon andades in luften
så klar
så frisk
hon uppskattade tystnaden
naturen
den helar
den läker




Fri vers (Fri form) av Sofhia Wirström
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-19 07:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker är din vandring.
2022-11-20

    ej medlem längre
Nästa gång jag tar mig ut i naturen ska jag inte ha musik i öronen utan uppskatta tystnade du så fint beskriver. Och berika mig själv.
2022-07-12

  Lars Hedlin
Rogivande och ömt!
2021-03-02

  ULJO
Naturen själens terapeut.
2021-02-19

  Öknens Ros VIP
En text som andas lugn och frid.
2021-02-19

  Maria Sundelin VIP
Full av frid
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofhia Wirström
Sofhia Wirström

Senast publicerade
fredag
ensam hon vandrade
* Se alla