Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutningsvis

Jag har burit den här personen
så pass länge att jag nu
tröttnat på henne och ämnar
att hämta hem mig själv igen




Fri vers av Gestaltina
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-27 22:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Egen präst
är bäst
2021-03-27

    ej medlem längre
Vilken lycka det är att upptäcka sig själv och sedan leva sitt liv som bara Du kan.
2021-03-01

    Gestaltina
Innebörden syftar på att omfamna känslor med överdrift tills det blir likt roller. Inte att försöka vara andra, utan att bli en mask utåt av emotioner.
2021-02-28

  Larz Gustafsson VIP
"Man spelar bäst om man är sig själv.
Andras roller är sämre." (Strix Q)

2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Gestaltina