Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Årets hetero”. prinsessan-Victoria.

 

 Kronprinsessan Victoria utsedd till Årets Hetero på QX Gaygala (expressen.se)

Hemlösa och utsatta görs till kriminella när staten vill ta kontroll över adresskaoset - Hem & Hyra

 

Från slottet till EU lag &genderbostäder? Om mentorskap upphör för kungligheter och politiker, annars är det bara lobbyisterna som har diskussioner genom mellanhänder som i går kväll mellan L och SD.

Nu uppskattas tappning prinsessan vid årets QX-gala, där hon berömdes som ”Årets hetero”.

 

Jag missförstår för ett ögonblick texten att hon har varit frestad nyligen ...och tänker på att jag har hört om graviditets förvirring.

 

Jag kan inte gratulera eftersom jag inte känner till kärnan i saker och varifrån kommer medkänsla för dem som älskar göra det från nyckelhålet till hålen hos grannar av samma kön att homosexuella i sin tur och ordning vill lära sig bo på en plats i bostäder som inte är till för i ej genderbostäder och är anpassande för värvning…

 

En luka i plattform öppnas för dem och deras beskyddare där hyresnämnden eller polisen inte lösa fallet inte utredda bara plockar upp bytarna i samhälle efter eländet, så som efter Olof Palme i 35 år största välbevarad hemlighet efter kriget.

 

Så de vill assimileras och accepteras inkognito med alt stöd för avvikelse skapad av diverse kemikalier i föda...

 

Men vad skulle prinsessan säga om hon läste detta drama om acceptansen, där främlingars barn används i sexuell konspiration.

 

I fråga av att bosätta sig av rädsla hos sina vänner och släktingar.

 

 

 

Hormonella stormar kan få till och med en kung avvikande sexuella störningar bli förälskad sjuk i en apa och förälskad söker glädje i den färgglada sfären. Där apa funkar som en störning sändare. Manipulativ.

 

 

 

Det finns dock många fler problem i Sverige, där jag förväntade mig av att en kronprinsessa skulle dyka upp och elegiernas där strömma med uppmuntrande, men   vem kan skrika som bögarna?

 Det är en härskarteknik på paradvärja år efter år.

 

 

 

De svenska infödingarna känner prinsessan när hon leker med spaden i sandlådan framför slott, för många och för mig stannade hon på samma nivå som ett älskat flickebarn som ibland kan fångas på flykten och räddar sig själv i fråga om någon känner till skillnad mellan majestät och magister. Jonas Gardell: Barnen offras i covidstrategin (expressen.se)




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-02 02:13



Bookmark and Share


  Koloristen
Även detta elände förutan så är jag för avskaffandet av monarkin.
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP