Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Samspel


Fullmånen
lyser över hustaken
och en orosnatt övergår
i en ny dag.

Koltrasten 
har inte börjat vårsjunga än
men den kurar troget
under äppelträdet
varje morgon
i gryningen.

Småfåglarna
brukar samsas med den
om maten
som jag bjuder på.

Fågelsången
blir min belöning.



 

 

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-03 17:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker!
2021-03-15

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
2021-03-06

    Birgersdotter VIP
Så fin!
2021-03-06

  Bibbi VIP
Mycket fint.
2021-03-04

  Monika A Mirsch VIP
Ja, och ditt foto: Var du uppe vid takåsen för att mäta månens omfång? Är det samma måne som snurrar inför mina ögon strax ovan berget här i öst, med dess helt ofattbara omfång? Man kan ju aldrig veta - exakt.
2021-03-04

  Monika A Mirsch VIP
Och din goda, mjuka, hoppingivande dikt bliv min belöning för dagen.
2021-03-04

    ej medlem längre
Tänk att få sitta på första parkett och njuta av fågelsången! WOW!
2021-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Det är alltid trevligt med fåglar i trädgården, men det blir speciellt när dom börjar sjunga på vårarna.
2021-03-03

  Sparvögat VIP
En underbar belöning du får i fåglarnas sång...
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP