Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är klart nu, för mig. jag har många hemlisar. kom in och stäng dörren.


trollmage


hjärtat leker hej dåre för astrala planeter
ett magfritt formeltroll älvkallar sig ill
transar för django i frihjärtad pentameter
skamlig perfektion i fläckar av fru lill

fisken hungrar kring en annan metavår
cashen domtas av herr ågrens höghet
pressad eris äter gris när det blir vore
obskyr fredag och min själ är glödhet

självmordstruppans kalle är fett troll
triton är kav hög, låg, stocken astralplan
hon är stork, torsk eller torken, spela roll
en varierar bannlös, han är likadan

kultinghivstafett för bortglömd solipsist
han återuppstår som toker bland sju våp
hon föds igen när han tar ut segern sist
de möts i hemlis för att särskilja ett dråp




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 175 gånger
Publicerad 2021-03-20 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd