Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är mitt egna substitut.

beväpnad med illvilja och hat

genomskådad av tillintet

ännu en slak kuk

med ännu en otillräcklighet att fylla




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-14 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson