Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla kärlek

Väntar ser runt omkring

Kärleken är som vinden borta

Tankarna blåser det bort som gör ont

fryser det är kallt ännu

Hoppas förväntar möta

kärleken när den kommit ut ur vinterns  tunnel

Väcks av osäker tid

Falla eller inte falla

Vänta ut tiden

Kärleken kan vara stilla

och plötsligt visa sig i sin finaste blomstring

Våren ljuv och fager

En stilla kärlek

Hörs bara tystnaden när rosenblad

faller ned

Känn smekningen mot din kind

Rivs med.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-08 18:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Vackert skaldat!
2021-03-11

  alicja lappalainen VIP
de sanna orden om kärleken som behöver ta ett djupt andetag
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP