Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entonigt lugn

Dimgrå vardag

Inte alltför kall
ändå

Morgonens tankar
är färgrika

Men entonigt
fastnar nyanserna
på duken

Ingen
karnevalstämning

Bara ett hyfsat lugn
som får duga




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-09 11:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Känner precis så när jag tittar ut genom fönstret en gråmulen dag, det är i alla fall en dag.
Fint fångat av dig
2021-03-10

    Lena Staaf VIP
Lakonisk dikt som jag småler lite när jag läser. Vardagen kan vara nog så trivsam utan stora förhävelser.
2021-03-09

  Briza media
Fint fångat!
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP