Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det snöar igen i Stockholm och snödropparna har gömt sig vid -6 ??grader


Påsken kommer med överraskningar.

 

 

Vintern är tillbaka och i full kraft,

våren ändrar riktning

efter några soliga dagar

episoder av kallt väder med snö väntas

 

på tisdag kväll börjar kylan beta

nästan över hela landet,

snön kommer idag och imorgon,

det snöar kraftigt i detta stockholmområde

 

och imorgon är dagen för förutsägelse

ge inte upp tjocka kläder

för de närmaste veckorna,

regn och låga temperaturer tillkännagavs.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-03-09 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP