Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omslagslayout © Notarius publicus :Sten Wiking Mars-2021


KUNGLIGT VACCIN

Har ni vaccin-pass här ?
ett sånt där negativt Covid-
19 intyg för utlandsresor ?

-Har ni tidigare vaccinerats
mot C-19 ?

No !

-Då rekommenderas att ni
gör detta.

Vilka vacciner har ni att
välja bland ?

-Ni får ta det vaccin som
finns på lager.

Jag vill ha samma vaccin
som kungen, för att i en-
lighet med allas lika värde
bli behandlad därefter.

-Ja, men ni får ta det vaccin
som vi har att erbjuda.

Jag tar inte vilken smörja
som helst inte, utan skall
ha exakt samma vaccin
som kungen.

-Vi har ingen uppgift om
vilket vaccin kungen fått
och dessutom råder sek-
retess i enlighet med pati-
entsäkerheten.

Då ska jag personligen
begära "Audiens" hos
kungen och ta ett snack
om vilket vaccin han tagit
och sedan kräva av svensk
sjukvård bli lika behandlad
som han,
för kung och fosterland
i demokratins namn amen !

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2021-03-10 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP