Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dina kroppsdelar

Jag har sparat alla dina fräknar
i en gul burk högst upp på hyllan
där ligger dem och kramas
dansar vals när jag spelar piano

Allt jag skriver om är kärlek
jag ska börja skriva om boskapsdjur
och stora gröna åkrar
traktorer som kör rally och krockar

Och jag ska börja sy kostymer
med hemleverans och linda in dig
för alla dina kroppsdelar
skakar galler när jag rör vid dem




Bunden vers av minblekakind VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-11 16:08



Bookmark and Share


  Gin83
Älskar denna
Innehåller så mycket och fantastiska formuleringar.
Det är inte ofta man får in boskapsdjur och traktorer bland känslor.

Riktigt bra med lite extra applåd till mittersta stycket
2022-01-23

  Staffan Nilsson

Läser detta som något ovanligt vackert om aggressivitet.

2021-03-11

  lila fjäderblomman VIP
Blir glad av dina härliga rader!
2021-03-11

  SatansSon VIP
fin fantasitext. gillas skarpt!
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP