Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allmänna Fare drottningar i riket.

 

Trots att hon påstår sig ha "konfiskerat" sitt pass har Meghan Markle gjort 13 resor utomlands Meghan Markle har varit på minst 13 utomlandsresor, trots att hon avslöjade att hennes pass konfiskerades när hon "gick med i familjen." Hertiginnan av Sussex berättade för Oprah Winfrey att hon var tvungen att "överlämna" sitt pass, tillsammans med sitt körkort och nycklar när hon togs emot i familjen 2016. I intervjun sa Meehan, som är gravid med sitt andra barn, att "allt måste läras ut" när du går med i kungafamiljen. "När jag gick med i familjen var det sista gången jag såg mitt pass, mitt körkort, mina nycklar, alla dessa konfiskerades." Hertiginnan har dock besökt 13 olika länder som turist sedan hon började sitt förhållande med prins Harry och fram till september 2019 - när paret flög till Italien i ett privat plan för bröllopet till designern Misha Nonoo. Även om drottningen inte behöver pass när de reser, måste alla andra medlemmar av kungafamiljen visa upp detta dokument när de reser utomlands. Kungliga författaren Margaret Holden förklarar: ”Naturligtvis ville kungafamiljen skydda Meghans pass. Men det är otänkbart att han inte hade henne med sig när hon reste i sitt personliga intresse till New York, för barnets fest, i Kanada, för att träffa sina vänner, i Amsterdam, för att festa eller till Comosjön, med George Clooney ”. Meghan och Harrys resor: vart det kungliga paret åkte 2016 Botswana, Afrika - augusti 2017 Tromsö, Norge - januari Montego Bay, Jamaica - mars Botswana - augusti 2018 smekmånad på okänd plats - maj / juni Comosjön, Italien - augusti Toronto, Kanada - augusti Amsterdam, Nederländerna - september 2019 New York, USA - februari och september Vista Alegre, Spanien - augusti Nice, Frankrike - augusti Rom, Italien – september.

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-12 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP