Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snösniderier

fönstret på glänt

en vindandning
viskar mot huden

där utanför

hörs dropptoner slå på
mars månads trumskinn

som vårens pulsslag

medan

snösniderier
karvas i ultrarapid

svarvar solen runt





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-12 16:13



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Kraftfullt
vackert

Tack!
2021-03-14

  Åse Tropp VIP
Fina rader!
2021-03-12

  BenGust VIP
Speciell solbränna på våren när också snön kastar reflexer. Av sol och skuggor
kan det bli förunderliga former eller "snösniderier" som du fyndigt formulerat det.
2021-03-12

    ej medlem längre
Solen kan utföra storverk när den gasar på - vi blir solbrända och snön försvinner!
2021-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Snön smälter och vi med den.
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP