Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina älskade

Jag saknar dig redan innan du går
och i dina fotspår finns inga sår
Det enda du lämnar kvar
är en ljum värme som jag spar




Bunden vers av Awinsa
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-17 11:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kärlekspoesi!
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Awinsa