Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För döva öron

*
Var finns en människa
var finns en syster
var någonstans en bror

var finns min älsklings
trygga famn
där mitt hjärta bor

en bänk att sitta på
för mig och min vän

tar min väska och reser
med första bästa tåg

ingen kommer någonsin
förstå detta hjärta
och vad det bultar om

Hjärtat talar oftast
för döva öron




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-17 14:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Så sant, men man måste vara om sig å kring sig, som du!
2021-03-21

  Bjarne Nordbö
Jag är din bror.
2021-03-19

  Kajan VIP
Tycker om denna helt enkelt. Kännbar poesi, ren i utformningen.
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP