Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjärnorna ljuger inte, så vidare jag inte säger annat- Gud


Virgo Loves:

Allting skrivet i stjärnorna är,
Så att envis hon är, det är lätt att veta,
Men trotts allt detta är hon långt från ordinär,
Finns så mycket att hitta utan att jag ens behöver leta.

En själ så fri när den springer på den öppna ängen
Citrin färgade ringblommor studsar mot den långa kjolen
De krulliga håret dansar i den vindstilla sommarvärmen
Stannar bara för kombuchan på den röd gula picknick filten

Men det må så vara, att vart hon än sitter
Att kylan kan göra så att månvattnet spricker
En förbannelse de va, ja hon är helt säker
Jag som är gärningsmannen, Jag hoppas det läker

Detta förargade häxan, den lilla simpen.
Häxan, med kristallpåsen under kudden,
Nörden, med de vackra, tallbruna, ögonen,
Men det har ej betydelse, för virgo loves:




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ian Mitch
Läst 57 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-23 10:41



Bookmark and Share


    Ian Mitch
Hejdå?
2021-03-23

    Natalie Ramot
HEJDÅ??
2021-03-23

    Ian Mitch
gud e du
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ian Mitch