Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


knoppas


kråkorna kraxar
kextunna knasterisar
klibbalen knoppas

 

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-03-19 12:07



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så kan våren te sej...fint
2021-03-24

  Monika A Mirsch VIP
Din vår är
förtrollande
uppfinningsrik
inspirerande
t a c k !
2021-03-20

  Bibbi VIP
Jättefint.
2021-03-19

    Sefarge VIP
Va fiiiiint!
;)
2021-03-19

  Anya VIP
Oj så mycket du får med i din lakoniska haiku. Så snygga ord. Faller särskilt för: "kextunna knasterisar". Så snyggt och talande.
2021-03-19

  ULJO
Våren är på gång och Kråkorna med den
2021-03-19

  Sparvögat VIP
Så fint tecknat med bud om våren ...
2021-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku med vårkänsla!
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP