Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tröstrikt

När stunden nalkas böjer jag mig ner
lutar mitt huvud mot dina axlar för tröst
men trösten är ringa, dina axlar magra

Söker mig någon annanstans
till tröstens rike långt härifrån
där finns allt jag kan begära

Där lever jag i allsköns välbehag
själen vilar i ro
jag vaggas sakta till söms

När jag vaknar
ser jag en omgivning av skönhet
lyfter mitt hjärta till evig sång






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 09:55



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar text. Underbar bild
2021-03-21

    Lena Staaf VIP
Vackra ord om att stilla kliva över till andra sidan.
2021-03-21

  DavidM VIP
Stark text. Den berör på djupet.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP