Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindspel i aspelund

Den röst som ömt

tvinnas omkring toner

rumlar runt bland

brusande blodbanor


Nakna fötter möts

djupt i mossans välde


Ljuder en junikväll

som vindspel i aspelund




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-22 16:45



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Brusande blodbanor och sång kring mänskors möten i midsommartid, känns det nästan som.
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP