Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Evighet


Är du varm Är du trygg


Håller du om Håller du av


Världen är blåa hav


Jag vill Hjärtat rusar


Fjärilen därinne lever


Letar Levererar Susar


Efter vad Har den vänner


Ni blir fler Var still Jag vill


Stop Stanna Finns Minns


Jag tänker på dig


 


Konstant


Dina steg bort


Tystnad Jag vänder mig


Om vad Om Oss


Ändå hör vi


En hel galax i


en värld av stjärnor


Mina Steg Fram


Längtan Är Vår Famn




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-23 08:51



Bookmark and Share


  aol
Just vad jag ville höra underbart skaldat vännen
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP