Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken

Nätter, då jag kunde somna om
Nätter, utan tanke på att morgondagen kom

Dagar, då jag flög lätt trots mycket vikt
Idag, svårt att hantera minsta förändring eller insikt

Vakna våt, utmattad, blöt av svett
Puls rusar, käkar spänner, ingen aning om vad som skett

Allt går bra, hjälp andra, det var förr
Igår, tvingades jag vända i arbetsplatsens dörr

Pondus, stimuli, arbete dagarna i streck
Nu, förbytt mot undflyende beteende ,inför utmaning en känsla av skräck.

Då, nätter av lust för älskande två
Nu, till sängs med alla lager på

Grå Grå Grå
Söndag Söndag Söndag

Oro Oro Oro
Pappa,make,son

Jag vet, jag borde söka svar
I teorin, har jag mycket tid kvar

Jag vill , jag vill , jag vill
Befarar, jag kommer inte räcka till





Fri vers (Fri form) av Den belgiske italienaren
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-22 21:54



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En stor oro finns här i texten, och lidandet blir tydligt, när tillvaron blir ett gungfly.
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Den belgiske italienaren

Senast publicerade
Något
Vaken
* Se alla