Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28/1§ -2019


hon som ropar från stranden

hon ser inte vad han ser. inte lavan som glöder upp dagen som det vore natt

hon ser bara att han hoppar, att han landar med ett magplask som måste göra ont och längre tror hon att han är död
han flyter som en avslöjad kvinna
som en häxprov
som en kvinna som valde att drunkna istället för att bli bränd

hon hör hans djupa andetag efter han sprattlar till,
bevis att han ännu lever




Fri vers (Fri form) av sjuras
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-27 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sjuras
sjuras