Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tår

som en tår

väcker våren liv

alla toner som anslagen ger

det finns så mycket hopp

det är allt

det är allt jag alltid varit 

Tro, hopp och kärlek

 

 

( & lite Pippi)




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-25 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP