Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Älska varandra eller dö\"


Det viktigaste

Det viktigaste i livet är att kunna ge kärlek
och att släppa in den.




Övriga genrer av Bob
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-07-22 12:26



Bookmark and Share


  Patrik G
Sant. Frågan är hur många som vågar det. Då menar jag hela vägen tilll 100%. Bra skrivet.
2006-07-22

  thyra
Vacker text! Håller med! //pricilla
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Bob