Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar av en drömmare

En dröm som går i uppfyllelse är aldrig lika rolig
som drömmen man hade

För drömmar är inte verklighet

Drömmar bygger på verkligheten
men man hoppas alltid på det motsatta.

Jag drömmer om ett dis av ovisshet och lycka.




Fri vers av Bob
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-22 12:32



Bookmark and Share


  aol
sant bra skriftat
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Bob