Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Frödings spår

Alsters ekallé

Tidlöst sus av skaldens röst

Ekorre hastar




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-28 12:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
om det gamla, som gått, medan tiden led,
om det gamla i Alsterns dal. (från Strövtåg i hembygden) Där kanske man möts av skogsvindsackord.
2021-03-28

  Den filosofiske poeten
Högt ville jag ock flamma
men brudfa'an ville inte detsamma
så nu sitter vi tvenne dock ensamma

Blanda gammalt och nytt eller göra gammalt till nytt
Läs min Stagnelius-uppdatering.
2021-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Själv vill jag gå i Ferlins, men det är en smaksak.
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP