Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt trassel

När trygghet är något man aldrig har haft

blir hoppet och tron så bedrägligt

om tillit var fara och misstanke kraft

och kärlek nått outsägligt


Svårt att va liten när sorgen är stor

svårt att se någon annans tårar

då ingen annan i världen man tror

att livet så skoningslöst sårar


när orden du lärt dig inte alls räcker till

för att berätta om livet du lever

om universums mörker bor i din pupill

och kaos är det du upplever


då kan du vila hos mig, du lilla barn

som söker ett ljus i världen

en väv ska jag väva av trassligt garn

som kan bli din karta på färden





Bunden vers (Rim) av Vindelälva
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-29 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva