Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon jag aldrig fick lära känna men som satte djupa spår.


Sånt som finns kvar

En framsträckt hand
Ett bortskänkt ord
En visa till vilsna själar

Tusen ögon tåras
Rinner mellan de oskrivna raderna
Varje stycke ett bevingat väsen,
sprider sig som en viskning i samförstånd.

Obemärkt finner sången sitt fäste,
hos dem som också saknar ett hem i sig själva
Väcker övertygelsen
Och en kör av främlingar
Frambringar samma budskap

- Du är inte ensam.




Fri vers av Vindelälva
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-31 09:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint sagt och sant! Bra skrivet och klokt delat!
2023-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva