Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinda blå ögon


Du säger att du älskar, henne du bedrar
och du vet att det är själviskt men att du vill ha mig kvar
du säger att du bryr dig, om mig och hur det går
att allt är komplicerat och situationen allt för svår

Du hoppas, säger du, att få finnas i mitt liv
för att jag aldrig dömer och ger dig nya perspektiv
att sexet är fantastiskt, och snacket också bra
att jag kan hitta någon annan än dig som jag vill ha

Du säger inte mycket, och just det säger allt
din kropp får ge mig värme för ditt hjärta är så kallt
det känns som om jag brinner i en iskall virvelvind
Jag borde inte älska dig, men kärleken är blind




Bunden vers (Rim) av Vindelälva
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-29 09:42



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Fantastiskt...
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva