Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade kvinna

Min älskade kvinna
fyller upp
varenda tum
av mitt rum
med kärlek och
omtänksamhet
Gör livet till en lek
med kärlek och smek
skingrar för alltid
min ensamhet




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-29 12:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En nåd att ha en sådan kvinna!
2021-03-30

  Feliaxel VIP
Kärleken är fantastisk
Så även dina ord
2021-03-30

  Blomma-Stjärna VIP
kort och koncis och samtidigt mycket vacker rimmad vers!
2021-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till en älskad kvinna!
2021-03-29

  Peter Kohlm VIP
Snyggt!
2021-03-29

  Öknens Ros VIP
En kvinna att uppskatta!
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP