Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lille och jag

*

liten fågel ligger på vägen
den ligger stilla som i skräck

en bil kommer körandes
fågelns hjärta pickar hårt

jag viftar vilt åt bilen
akta akta kör försiktigt
kvinnan kör undan

bilen kör förbi platsen
där vi står den lille o jag

hon hoppar räddar sig
till gräsmattan / lyfter
flyger till närmsta träd

jag ser mitt verk o gläds
går hemåt i kvällningen
mer tillfreds i hjärtat




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-11 19:10



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En underbar känsla är det efteråt, att göra skillnad; och det är det som får våra hjärtan att leva.
2021-04-13

  Niliboy
Du räddade fågeln, va fint!
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP