Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar, älskar

Kan inte tänka på nått annat
-allt är bara du
jag hatar att du stannat
och att du inte är här nu

Jag avskyr dig så mycket
vill faktiskt nästan spy
att jag fattat tycke
att jag inte ens kan fly

Jag älskar när du kommer
jag hatar när du går
Älskar dina händer
som drar hårt i mitt hår

Jag hatar att du ljuger
vet knappt vad som var sant
Men du kommer när jag suger
och låter mig va dominant

Jag känner väldig tillit
jag känner stort förakt
Du är lätt min favorit
av allt tabubelagt

Hur ska jag kunna lämna
hur kan jag stanna kvar?
Hur ska vi benämna
det som vi två har?




Bunden vers (Rim) av Vindelälva
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-30 06:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
De dubbla betydelsernas diskreta charm hahaha.....underbar !
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva