Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt om en slags kärlek, bidrag till månadens tema


Som vatten, som regn

Jag älskade dig

som vatten
som regn
som sanden
under våra fötter

Vad gjorde du

du tog en båt
innan jag vaknat

Jag svalde sand

tuggade sand
sökte igenom varenda korn
på den stranden

Det kom en annan

han älskade mig
som vatten
som regn

det var inte du




Fri vers av NEELA
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-07-22 18:04



Bookmark and Share


  Patrik G
Den var vacker:)
2006-07-25

  Tove Meyer VIP
jag tycker om lugnet genom hela dikten....
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

NEELA

Senast publicerade
Exil
Som vatten, som regn
* Se alla