Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsekomna ekon

Stumt studsar molnen

mot himmel som har somnat

Ekon går vilse




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-04 14:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
För mastiga helger att till och med ekon tappar orienteringen.
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP