Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atomtunneln

Trött
Fort
Fort
Trött
Varje dag
Cirkulerar du
Runt mig
Suger energi
Likt en fästing
Känslan är
Att sväva
Cirkulera
I en atomtunnel
Trött av hastigheten
Av vetskapen
Du kanske
Cirkulerar
Härinne
Å inget
Kan jag
Påverka




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-04-09 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP