Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För konstens skull

det dunkar så öronen tjuter 

20 omtagningen och jag tittar bara in i ljuset och blundar

Pärlor ovan läppen och på pannan

hon rättar till mitt jag där jag står raklång

han tar små hårtesar som läggs perfekt

när jag bara vill ruska om huvudet och ha knullrufs

duttar av lager på lager på lager av smink jag inte vill ha

Det slår mig att jag vill bara vara naken och naturlig

Kläderna i lager på lager är som en blöt handduk

på ryggen man inte får av och havande kulan är tung

Fläktarna susar, tåget på kol tjuter, röken pyr ut i stora ångor

Unken lukt av värme svett och kyla på samma gång

Alla människor som springer runt som hönor

och där är jag helt avskärmad utanför mig själv

i min bubbla, som alltid nynnandes 

Där står jag och är vem för världen i min egna värld




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-20 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP