Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärsamma texter

tack till alla som läste gillade kärleken är fri.
så känner jag när jag misslyckas i kärlek.
till en man man har mång barn i hopp med.
i bland växer man i från varandra.
bråkar om allting till sist måste man inse ,
det går inte man bara dödar känslorna i varan .
till sist hatar man varandra .
till sist blir man vänner.
men det tar lång tid . hade vi inte varit i hop .
dån hade inte jag haft alla mina barn.
ala mina kära barn barn.*
jag måste se det från den ljusa sidan.
jag grät och grät på din begravning,
tänkte på när vi bråka hela tiden.
det hadevarit bättre för oss alla om vi gått ifrån varandra tidigare.
nu är du en ängel med två av våra söner .
jag är på väg vidare i mitt liv.
vet inte var mina steg leder mig.
kanske fler misslyckande,*jag har väl inte så mycket att förlora
av birgitta.
älskar er alla mina kära kram till alla som behöver den.
det är mina tankar just nu. så är det i mitt liv just nu




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-10 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP