Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktaresistens

Någon knackade på dörren
kom ut i ljuset lyss på andra toner
Orden låste sig
de satt fast som järn
i en rigorös ställning
av bevingade ord




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-11 13:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roligt skrivet om allvarligt ämne!
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP