Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad är ofta farligt!


 



Jag ber er

titta på ert manér

Lita inte på smådjävlar

låt er inte förhäxas av ondskans fanfar

 



Var inte tysta

tillåt inte er att bli Djävuls-kyssta

Djävulens ondska får inte segra

tillåt empatin i er stegra

 



Om vi underkastar oss förtryck

så dricker vi djävulens dryck

Vi måste försöka förändra världen

och alltid tillåta välfärden

 



Empatins idéer måste försvaras med ord

annars tillåter vi samhället begå indirekta mord

Och en sanning som dödar vissa

är en sanning som borde vissna

 


Men ondskan jublar

om vi flyr vårt ansvar

Och blundar

när vissa människor behandlas sämre än hundar


 

 

 



 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-11 18:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och ibland, säger Bibeln, uppträder Satan som en ljusets ängel.
Han kan t ex komma i prästkappa och tala om "käääääärlek".
Det är alltid en "kärlek" som tolererar synd och villoläror. Den har således inte sin glädje i sanningen (1 Kor 13:6).
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP