Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörsalar och Blandskog


I skogen


Hörsalar


Platsbunden närhet

bland högt och lågt
i mossan

skogens gröna öra


Blandskog


Mångbottnad spegling

människan i naturen

Sökandets konstart




Bunden vers (Tanka) av Lottie Ålhed VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-12 08:55



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Fint om människan i naturen. Skogen är verkligen som en hörsal och mossan som ett grönt öra. Bra metaforer.
2021-04-15

  Monica Lindgren

Fint om människan i naturen. Skogen är verkligen som en hörsal och mossan som ett grönt öra. Bra metaforer.
2021-04-15

  Koloristen
Redan detta med "Hörsalar" och "skogens gröna öra" var fantastiskt.

2021-04-12

    Lena Staaf VIP
Vackert om skogen och naturen som vi behöver för att uthärda.
2021-04-12

  Kungskobran VIP
Naturen är en enda stor konstutställning
2021-04-12

  alicja lappalainen VIP
De rätta orden "Mångbottnad spegling"

2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP