Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår kväll


Svärmor, född 1926

Bruten lårbenshals
farmor åker ambulans
lärkorna drillar




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-13 11:53



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Krya på sig lilla svärmor <3
2021-04-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorglig haiku med vemodston.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP