Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågan

Tågan

Ligga i och streta
Arbeta och gneta
Ingen rast ingen ro
Bara ila bara gno
Ambitiös som få
Jobbar för två
Aldrig ge upp
Stolt som en tupp




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-04-13 18:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Ja, så var det för mig med - förr - när jag jobbade. Räds alltså ej pensionen!
Förstås begriper jag att diktjaget ingalunda måste vara identiskt med författarjaget!
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar