Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själlös

Jag vill köpa din själ
du säger att den inte är till salu
allt är till salu
det vet alla
säg vad du vill ha
Din själ
så får du min




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-13 20:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kanske sen flytta till
Själland o skaffa en ny?


2021-04-14

  Öknens Ros VIP
Bytt är bytt, kommer inte tillbaka.
2021-04-14

  ULJO
Att sälja sin själ vid livets slut möjligen. Gott till de efterlevande
2021-04-14

  Lustverket VIP
"Jag rear ut min själ, allt ska bort" (B. Hund)
2021-04-14

    Lena Staaf VIP
Låter som en schyst byteshandel.
2021-04-13

    Sefarge VIP
Vill ej ha din själ av ekonomiska
skäl.Men ett Avgångs - vederlag
På 15-mijoner skulle sitta väldigt
Bra.Det skulle väl man icke tacka
nej till eller?
;)
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP