Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makten ligger också hos den som är glömd

Vi buntar ihop oss
ja, var du vill
i bokhyllan kanske

eller kanske med dammråttorna
under sängen

Vi kan egentligen inte hindra dig
tekniskt
för som buntar
har vi oerhört lågt vågtryck
lågtryck
skotryck
vägmätare
och kardemumma

De borttappade essen finns i rockärmen
och när du förtvivlat ser ditt spel
gå förlorat tar vi på oss våra kavajer
och går ut

Varför tror du

Dammråttor är som skoskav
har du en gång fått dem försvinner de inte
För ingen söker legender
under stortån eller mellan sängben




Fri vers av A-M
Läst 378 gånger
Publicerad 2004-10-25 19:47



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
dikt...jag gillar stark stilen och språket och valet av ORD!
2004-12-08

    Pezina
Vilken underbar dikt! :D
Men nu när jag skulle klicka på "ge kritik" eller vad det står, så råkade jag klicka på rekommendera. Och jag fattar inte hur jag får bort det ..
Hur som helst, så är dikten så bra att det inte gör något att den hamnade där. ^^
Det känns nästan som om du sparar dina verkliga mästerverk och lägger ut dom här istället för på hog.. oO

Kram
2004-11-10

  lilla ego
tycker verkligen att sättet du har skrivet den här dikten på är suveränt! min fantasi får fnatt, det poppar upp hur mycket bilder och associationer som helst...helt underbart!!
2004-10-25

  Casbah* VIP
mycket mycket bra! väl skrivet, väl avvägt, bra rytm
bra ord... ja bra bra bra helt enkelt
2004-10-25
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos