Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Som en skugga som förföljer mig utan lov
Som en oinbjuden hand på mitt lår
Som smärtan när döden är ett faktum
Som paniken i ett svart rum
Du kommer och tar för dig av min frid
Med din kraft tar du min dyrbara tid
Din tyngd kväver mitt bröst
Tårarna forsar men får ingen tröst
Varför kan du inte släppa mig fri
Ångest, det ska inte vara vi




Bunden vers av Carolina.W
Läst 67 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina.W

Senast publicerade
Önskan
Mörkret
Fångad
* Se alla